Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

pan Vysloužil má samozřejmě pravdu. Bohužel ekonomické důvody vedou vydavatele ke sklouzávání k nižší kvalitě článků, k opisování elementárních pravd a zákonů a k poměrně velké ploše věnované reklamě.

Přesto si myslím, že Zahrádkář je stále ještě jednookým králem mezi slepými. Zřejmě odborná diskuze se postupně přesouvá na internetová fóra a specializované skupiny, i za cenu, že do těchto fór píší i frustrovaní jedinci, kterým i sebemenší reakce proti jejich názoru zvedá adrenalin a cítí se povoláni osočovat a urážet ostatní účastníky.

Občas to připisuji alkoholovému opojení po jejich návratu z veselé akce, bývá to vidět z doby jejich přihlášení.

Přesto tuto diskuzi velice vítám a jsem organizátorům vděčný. (Ale ta reklama je i tady).

Před cca rokem jsem strávil příjemný den a večer s Ivanem z okénka, který do Zahrádkáře pravidelně přispívá a na toto téma jsme se chvíli bavili. Alespoň podle jeho vyjádření se redakce snaží být odbornější, než konkurence, ale bohužel většina potenciálních kupců časopisu zřejmě preferuje bulvární a plytký obsah s mnoha nic neříkajícími obrázky.

Taková je bohužel dnešní společnost. Nemá čas na podrobné znalosti a zkušenosti, jen rychle zasadit, posekat a vypěstovat, aby to nestálo mnoho času a aby návštěvy přišedší na grilování koukaly.

Vidím asi dvě možnosti, jak z toho ven. Jedna možnost je, že vedení Zahrádkáře se pokusí získat nějakou podporu od státu jako zájmová organizace, jejíž činnost je společnosti prospěšná (když vidím, nač vše se tyto peníze vynakládají, neměl by to být takový problém).

Druhá možnost je ta, že se někdo rozhodne vydávat vysloveně odborný tištěný časopis s tím, že zřejmě bude prodělečný, nebo vytvoří nový blog a ten pak bude vydávat i v tištěné formě. Poslední možnost mi připadá velmi nereálná.

A teď do mne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika