Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím pánové, děkuji za informace, to jste mě tedy vyvedli z omylu. Měla jsem za to že ten malý růst hodně ovlivňuje podnož. Pokud je bujně rostoucí, tak to by při snaze o růst vršku už asi rostla jabloň do mínusu :-) resp. nepřežila vůbec. 

Stříhat není co a péče troufám si říct byla přiměřená, tj. hnojení na podzim cererit a superfosfát, další rok dolomit, zalévání více než ostatní mm106tky, spíše jako třešně na giselách co jsou také háklich na sucho. Ostatní mm106tky na střih i hnojení reagovaly celkem bujným růstem takže tam si troufám říct zakopaný pes nebude.

Na druhou stranu tedy z vašeho psaní chápu že pokud sloupovku lehce přihrnu aby nebyl kořenový bal exponovaný těsně pod zemí a nebyl tak háklich na letošní sucho, tak i když pustí vršek kořeny tak se nic moc nestane - což jsem si myslela že nesmím dopustit aby mi vršek "nevystřelil". Což teď chápu že neudělá, pokud je takový "chcípák" že i na A2ce neroste víc jak pár cm za rok, o nějakém rozvětvení nemluvě. 

Díky

Sáša

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika