Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 
přesný výraz

Hrušně > Hruškové recepty

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.6.16 (?)
24.8.2009 12:33

Povidla.Na vdolcích nemají chybu.Pepík

Ukázat polohu příspěvku v diskuzi >
Připojit reakci

recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   << Předchozí příspěvky | 1, 2, 3   
      

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.174.166 (?), 24.8.2009 8:07
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

To je dobrý nápad, mohla byste mi prosím napsat, jak přesně je děláte? Hanča

Připojit reakci   
         

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.6.16 (?), 24.8.2009 12:33
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Povidla.Na vdolcích nemají chybu.Pepík

Připojit reakci
         

Hruškové recepty


babča (227) - xxx.xxx.44.120 (?), 24.8.2009 14:23
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Na 3kg očistěného ovoce 300g cukru a 2 vanilkové pudinky.Ovoce malinko podlejete a rozvaříte.Do rozvařeněho přidáte cukr a svaříte.Pak necháte trochu vychladnout a rozmixujete(já používám tyčový mixér).Dáte znovu vařit v trošce vody rozmícháte pudinky a povaříte.Potom nalijete do skleniček a zavaříte.Jde to z každého ovoce.Můžete třeba k jablkovému základu přidat broskve, jahody nebo merunky.Přesnídávky jsou moc dobré.Vařila jsem je nejdřív dětem a teď je dělám pro vnuka.Jana

Připojit reakci
            

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.143.205 (?), 24.8.2009 14:34
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

není to trochu málo cukru? a jak se to sterilizuje dlouho a při kolika stupních,  Díky.

Připojit reakci
               

Hruškové recepty


babča (227) - xxx.xxx.44.120 (?), 24.8.2009 18:23
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Záleží jak máte sladké ovoce.Já měla hrušky sladké a tak se mi přesnídávka zdála sladká až moc.Teď zrovna dělám jablkovo-rynglovou.Zavařuji při 85°C asi 15 minut.Plním horké a hned zavařuji.Taky jsou výborné povidla z hrušek.Jana

Připojit reakci
                  

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.174.166 (?), 2.9.2009 20:18
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Paní Jano, právě jsem udělala přesnídávku podle Vašeho receptu a je to super, zmizelo v ní spousta rynglí, letních jinak neupotřebitelných hrušek i jablka. Jak to říkal strýc František ze Saturnina:  ze samých bezcenných surovin, ale výsledek - skvost . I mě překvapilo, jak málo cukru padne, ono se to při čtení receptu nezdá, dokud se to doopravdy nevyzkouší.

Jen se chci zeptat, jestli je opravdu nutné hotové přesnídávky ještě zavařovat. Ptám se proto, že všechny kompoty z drobného ovoce zavařuji tím způsobem, že ovoce vařím v kastrolu, horké naleju do sklenic, zavíčkuju, postavím na víčka a nechám do vychladnutí. Nikdy to už nezavařuji a nikdy se mi nic nezkazilo. Nešlo by to s přesnídávkou taky tak?   Dík, Hanča

Připojit reakci
                     

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.186.98 (?), 4.9.2009 7:52
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Pokud jde o sušené hrušky na frgál, tak ty se tuším nejprve vaří, pak se pomelou, přidaj se povidla, koření...

Karlos

Připojit reakci
                     

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.147.92 (?), 9.9.2011 18:41
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Odpovídám si sama, po zkušenosti: tak to by opravdu nešlo. Hanča

Připojit reakci
                        

Hruškové recepty


kopretina384 (112) - xxx.xxx.225.11 (?), 15.9.2020 22:18
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Co se stalo, opravdu se to zkazilo? Taky zavařuji jen zavíčkováním.

Připojit reakci
                  

Hruškové recepty


host - xxx.xxx.174.166 (?), 13.9.2009 21:51
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Znovu pro babču: Paní Jano, vaši přesnídávku jsem dělala už podruhé, mizí před očima, třebaže nemám v domácnosti žádné malé děti.Ještě jednou děkuji. Hanča

Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky) >> | 1, 2, 3   
Fórum pro chovatele - domácí miláčci, psi, drůbež, králíci, včely, krmiva, pelíšky
Chov krůt28.9.2020
Chov krůt22.9.2020
Chov krůt21.9.2020
Slepice - kolik potřebují místa20.9.2020
Slepice - kolik potřebují místa18.9.2020
Překrmení brojleři? Váha 5-6 kg14.9.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020