Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Paní Jano, právě jsem udělala přesnídávku podle Vašeho receptu a je to super, zmizelo v ní spousta rynglí, letních jinak neupotřebitelných hrušek i jablka. Jak to říkal strýc František ze Saturnina:  ze samých bezcenných surovin, ale výsledek - skvost . I mě překvapilo, jak málo cukru padne, ono se to při čtení receptu nezdá, dokud se to doopravdy nevyzkouší.

Jen se chci zeptat, jestli je opravdu nutné hotové přesnídávky ještě zavařovat. Ptám se proto, že všechny kompoty z drobného ovoce zavařuji tím způsobem, že ovoce vařím v kastrolu, horké naleju do sklenic, zavíčkuju, postavím na víčka a nechám do vychladnutí. Nikdy to už nezavařuji a nikdy se mi nic nezkazilo. Nešlo by to s přesnídávkou taky tak?   Dík, Hanča

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika