Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravim. Keďže sme už túto tému využili aj na páleničiarstvo, budem pokračovať tu a nebudem zakladať nové vlákno. Moje vedomosti o príprave kvasu som dostal od mojich predchodcov, nedostal som sa k žiadnej lieteratúre. Rád by som sa opýtal väčších odborníkov na nejaké "choroby " kvasu pri kvasení, ktoré plynú z jeho zakladania, miesta uloženia, čiže nejaké neduhy, ktoré môžu postihnúť kvas, čím ho môžu znehodnotiť. 

Ide o to napríklad. Chystám sa do pálenici začiatkom novembra s Williamsovými a dnes som nachvilu pootvoril kryt suda a na povrchu koláča som zbadal čistobielu, pravdepodobne plieseň. Budem to museť sledovať, nechcem aby sa mi kvas obrátil a plieseň ostala dnu, nakoľko neviem či je neškodná alebo áno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika