Symbivit
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Karel196 - (25) - 204.146 (?), 14.3.2016 6:54
Na všechny, kromě brukvovytých. Jinak sis sama odpověděla sama.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.213 (?), 2.5.2016 16:00
já dodám svůj postřeh, jak hlavně ušetřit na symbivitu.
při výsadbě přímo do země namíchám symbivit se semínkem.
Není potřeba mnoho, protože houby se namnoží v závislosti kořenové soustavy dané rostliny.
druhý postřeh při přesazovaní:
rozdrtím symbivit na prach a posypu kořínky rostlinek a zasadím buď do země nebo do půdy.
Vyzkoušeno a funguje.
PS není to z mojí hlavy.
obkoukáno na youtube working with nature
mnoho užitečných a praktických videii
Tonda
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 94.40 (?), 1.4.2018 13:23
Má niekto skúsenosti so symbivitom pri ovocných stromoch?
Dalšia otázka, je symbivit plne rozložitelný a ekologický?
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 168.61 (?), 20.4.2018 13:32
Dobrý den podarilo se mi v jednom zahradnictvi koupit mykorhizni houby od raseliny. Ale mam dojem ze jsou prosle, nebo je to datum vyroby? Mnohokrat dekuji za odpoved.
|
|
 |
|
 |
 |
|
lubko57 - (4) - 7.132 (?), 16.11.2018 10:48
Zdravím, mykorízne huby umožňujú lepší a dlhodobý príjem vody, živín najmä P, K. Je mylné sa domnievať ako si niektorí myslia že zlepšuje chuť. Symbivit zlepšuje rast a je určený na podporu koreňového systému, NIE CHUTI. Tam kde som použil symbivit, majú rastliny a stromy vitálnejší rast, ako tam kde nebol použitý. Druhá vec je v akých pôdach ho aplikovať. Je rozdiel ho aplikovať na južnom slovensku, kde sú úrodné pôdy a tam kde pôdy obsahujú menej živín, sú menj úrodné napr. sú pôdy napr. piesčitovápenaté.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Phantasm - (12) - 147.130 (?), 21.12.2019 0:10
No tak pokud má rostlina zlepšený příjem živin, tak by se to na chuti mohlo projevit, ale třeba taky jen na velikosti plodů, dle odrůdy, i Symbivitu je více druhů a dle testů je účinnější při lepší vlhkosti, mě spíš zajímá, jestli se dokáže navázat třeba na rajče další rok, pokud bych nechal na záhoně ty letošní a nevymrzlo by mi to (můžu to zajistit) nebo to celé umře s rostlinou bez možnosti navázání na další atp.
Roman z Vysočiny
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|