Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravíško vespolek!

Jakožto zakladatel diskuse se vracím po letech se svými poznatky. Nakonec jsme přídili odrůdu Weiki. A tady jsou moje postřehy. Informace na internetu jsou hodně zmatečné, a doteď nevím, co je pravda a co ne. Máme tedy Weiki. Dvě rostliny. Obě plodí. Obě docela dost. Letos to šlehnul na jaře mráz, tak bylo trochu míň, ale loni jsme museli rozdávat, protože už jsme se toho přejedli. :D Otázkou tedy je, když se dočítám, že samosprašné plodí málo, nebo, že weiki je samec, tak buť to není pravda, nebo nám neprodali Weiki. Ať je to jak chce, plodů je dost, a to je hlavní. 

Dále můžu vyvrátit tvrzení, co tu myslím někdo psal (nebo do jiné diskuse na toto téma), že když tady nerostlo hrozno, neporoste ani kiwi. Roste. Hodně roste. Až moc roste.

Dále se tvrdilo, že u nás netrpí škůdci. Trpí. No, ne, že by vyloženě trpělo, ale nějaký ten výskyt savého hmyzu se detekovat dá. Konkrétně jsem pozoroval minimálně dva druhy křísků a jeden druh puklic. Takových obrovských. Vůbec nevím, kde sse tam vzaly, jelikož ze začátku jsem je nepozoroval.

Takže shrnuto podtrženo, s výměnou špatně rostoucího hrozna za velmi bujně rostoucí a dobře plodící kiwi argutu jsme spokojeni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika