Černy jeřab (Aronie)
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | < 11, 12, 13, 14
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 225.115 (?), 7.8.2017 15:09
Před lety jsem zastrkal dvacet třiceticentimetrových řízků aronie Nero do záhonu s malinami a úspěšně jsem na ně zapomněl. Po dvou letech jsem tam našel šest zakořeněných rostlin, ze kterých jsem vypěstoval stromky. Oproti stromkům, které mám naroubované na planém jeřábu, mají tu výhodu, že nepodrůstají. Taky rostou o dost slaběji.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 247.245 (?), 3.9.2017 18:01
Tepelné zpracování aronie je zvěrstvo, stejně tak jako vaření zakysaného zelí. Je třeba to užívat jako léku, pak to má smysl a na chuť nehledět.
Ostružiny se však antioxidanty aronii skoro vyrovnají a navíc jsou i chutné.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | < 11, 12, 13, 14
|
|
|