Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Samec se jmenuje kola a samice je ruská lakomka, ti dokážou vykvést i po omrznutí. pokud zjistíte, že to dokáže i jiná odrůda, prosím napište to sem a já zjistím, zda je chráněna a může -li se množit.budeme pozorovat i samce, protože samec kola nebarví list vůbec, kdežto většina jiných samců barví listy růžově, bíle, pestře a sází se jako okrasné rostliny. jako třeba náš reportér Gondík si sázel samce a vůbec se v televizi nezmínil o tom, že samice nese ovoce, a ne kdejaké ovoce, ale je to ovoce, které je nejzdravější na světě.Buď mu to jeho zahradník nesdělil, nebo ani ten to neví.Mnoho firem prodává pouze samčí kolomikty jako okrasné.pokud by rané kiwi druh kolomikta odrůdy vitakola a adam někdo nesehnal, tak komukoli do EU je zašle e-clematis.pl.
Bezpečnost: nekupujte sazenice bez cedulek a zvláště ne z obce Tichá.
K sazenicím se sází tyč, nejlépe ocelová, pozinkovaná, výška nad zemí asi 2,2m.Uchycení v zemi musí být pevné.Mladé sazenice chrante ocelovým /králičím/ pletivem proti kočkám, granulemi proti slimákům.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika