Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hlavně druh kolomikta snáší i minus 50,  Obsah vitamínu c v plodech je 1000-2200mg ve 100gramech, kiwi z obchodu ho má okolo 60mg.
Druh arguta má až 150mg. oba tyto druhy u nás rostou dobře, já je letos už pěstuju 50 let.Odrůda vitakola má 1520mg ve 100gramech ovoce, čili deko denně stačí na potřebnou dávku vitamínu C.Deko = dvě bobule.
pro mne je to moc dobrá věc, i když to některý rok na jaře omrzne.velmi dobře se to spravuje a mám naději, že přijde lepší rok nežli byl letos, kdy omrzlo všecko.Mnoho lidí mělo mladé sazenice a po omrznutí to hned vyhodili. To je veliká chyba.V zimě to snese mrtazy, ale na jaře to brzy raší a když přijde pozdní mráz, tak to omrzne. V minulosti jsem měl úrodu asi tři roky po sobě až čtyři a pak to jeden rok omrzlo. 
Lidé dnes trpí alergiemi, tak je třeba si vyzkoušet, zda vás po tom neškrábe v krku.Když ano, tak toho jíst málo nebo někdo i vůbec ne.
Když seženete sazenice teď, tak je s květináčem postavte na sníh, dejte okolo toho pletivo aby to kočky nezničily a na jaře až sníh roztaje to posadte.Po zasazení je půda nakypřená a rychle to vysychá, je třeba to dost zalít.Kolomiktu zalévejte do konce července, ne však zase moc.A kdyby přišlo zase takové sucho jako před pár roky, tak je dobré také občas zalít.zamulčovat něčím okolo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika