Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Taky jsme měli spotřebu dva pytle slunečnice. Koupená byla přímo v JZD, 12 kč za kilo. Dodávají i do Hornbachu, tam pak ta samá přijde asi na 30 Kč. Je to vždycky lepší podívat se do družstva, ZZN, VKS nebo do takových těch starších potřeb pro zahrádkáře, tam se tyto věci dají koupit za rozumnou cenu.

Sem tam jsem pro menší pěvce přihodila pár klasů senegalského prosa, mák a taky jim docela jela lesknice. Měla jsem i kytici bodláků a pcháče, to je také zajímalo. Proso a ostatní nic moc. Z komerčních směsí toho zůstává moc, co nechtějí žrát. A taky je dobré hodit tam občas jablko pro kosy, rozbité vlašské ořechy, to už si ptáci vyzobou a kus nesoleného loje, pokud se vám podaří ukecat řezníka.

Možná se to zdá moc, ale je to na třech zahradách s ovocnými stromy po asi 1000 m2. Taky rádi pozorujeme to naše neexotické ptactvo, sýkory jsou na pozorování opravdu vděčný objekt. A když pak v létě vidím, kolik housenek a jiné havěti nanosí mladým do budek při krmení, tak tu slunečnici v zimě ráda zaplatím.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika