Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Reva je pro mě okrajovou záležitostí, takže moje péče o ní není standard, ale jedno ošetření koncem zimy pomůže zredukovat jak přezimující škůdce, tak i choroby v čele s padlím.

Broskvoně ošetřuji od podzima do jara 3-5 ošetřeními.Řídím se podle počasí, a teploty.Střídám Champion a Sulku.Sulku je dobré aplikovat počas dormance, zvláště koncem zimy a na jaře, protože pomáhá hubit přezimující škůdce, kteří se tou dobou probouzejí, a taky vajíčka mšic.Poslední postřik proti kadeřavosti je dobré provést přípravkem Sylit.Ten lze aplikovat při rašení pupenů, možné i na pučící listy slabším roztokem, nebo podle návodu.Učinná látka pronikne pletivy, učinek je tak ochráněn proti smytí deštěm, působí déle.

Sulku použijte koncem zimy i na ostatní ovocné stromy a keře.Má široký okruh působnosti.Obsahuje síru vhodnou ke hnojení, takže se prodává i jako hnojivo.Výčet cílových skupin nepřátel rostlin na nichž působí najdete na letáku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika