Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zkuste snížit ph vody při vaření brambor. Např v polévce, kde je zelenina, která vodu okyseluje, se brambory tolik nerozvařují. Zkuste k nim přidat další zeleninu nebo v rámci pokusu přikápnout ocet, jestli to zafunguje. Co se týká pevnosti dužniny, pro pevnou buněčnou stěnu je třeba vápník a bór, pro vyzrání pletiv draslík, přehnojení dusíkem se projevuje vodnatelností dužniny. Pokud by tedy byl problém v hnojení, je třeba ubrat dusík, přidat draslík a nevynechat mikroprvky.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika