Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukrování zeminou je monžé v případě, že máte připravené dostatečné množství potřebné zeminy. Pokud se jedná o jeden, dva, pět čtverečních metrů zvládnete to i rukou pocukrovat. Na větší plochu by to chtělo výpomoc od sypacího vozíku. Abyste ale mohl/a cukrovat zeminu sypacím vozíkem, musí být tato zemina jemná, bez hrudek, kamínku a jiného bordelu. Pak by to mělo být OK. Samozřejmostí by ale také mělo být převálcování. 

Zapravení hráběma, je asi jednoduší - nemusíte si připravovat zeminu k cukrování, ale na velké ploše je to přece jen náročnější, jak jezdit s vozíkem :)

Letos jsem zakládal dva trávníky (9*80 a 4*3). Na té větší ploše jsem rozmetané osivo pouze přejel válem. Ani jsem hráběmi nezapravoval ani jsem nenanášel vrstvu zeminy. 80% osiva vzešlo a nyní se mi zahrada krásně zelená. Na té menší ploše jsem nanesl sypacím vozíkem na rozmetané osivo vrstvu zeminy. Použil jsem překatrovaný kompost smíchaný s pískem. Semínka už taktéž klíčí :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika