Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud máte koupací část s hladkou folií bez kačírku, a nádrž je rozlehlá, není vůbec špatné sáhnout k bazénářům pro nějaký (polo)automatický robotický vysavač. Jako hlavní výhodu vidím v tom, že pracuje bez Vašeho přičinění, a efektivně. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena, a nesnášenlivost s kačírkem - pokud máte na dně něco jiného než folii, nejde použít (a nebo o takovém typu nevím). U koupacích jezírek je tohle řešení čím dál populárnější.
Membránový Zender jsme zkoušeli, moc se ale neosvědčil. Má skvělý tah, ale v kačírku zklamal - nástavce, co jsme u něj měli, se ucpaly během 20-30 sekund. Když jsme zkusili jiný nástavec z Pondovacu 4, asi za deset minut jsme protrhli membránu. Po další 1/4 hodině pak další - kačírek ji proděravěl. Přemýšleli jsme, že koupíme nějaké do půjčovny, ale tohle nás odradilo.  Z hloubky táhne skvěle, v kačírku nic moc, do bazénu bych ho bral. Nevadí mu přisávání vzduchu, na kal je dobrý , praktické jsou i kovové sací trubky

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika