Domácí víno - základní problémy



host - 152.38 (?)
8.12.2016 1:37

Nejsem "révový" vinař tak si jen tipnu:
Nemůže ta vada být způsobená dlouhým nakvašováním červeného-modrého rmutu před lisováním?

Rafael.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   Předchozí příspěvky  |  <  6   
                  
host - 243.114 (?), 7.12.2016 22:40

Možná cítí aceton...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 152.38 (?), 8.12.2016 1:37

Nejsem "révový" vinař tak si jen tipnu:
Nemůže ta vada být způsobená dlouhým nakvašováním červeného-modrého rmutu před lisováním?

Rafael.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 218.23 (?), 10.12.2016 13:45

Pánové jsou veselí, ale tak to má být. Né nadarmo se říká " h... o mít a smutnej bejt je dvojí škoda". Ale pan "aceton" má asi pravdu. Po jeho příspěvku jsem se zaměřil na tuto chuť a vypadá to že tam ten nádech je. Znamenalo by to, co jsem se dočetl, že se jedná o zoctovatělé víno. Díky za příspěvky.Mpsenda

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 9.161 (?), 8.1.2021 20:31

Pánové vinaři, čím přislazujete víno překvašené do sucha, kromě vínového koncentrátu. Díky

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
<  6   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika