Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U jádrovin to není tak jednoduché. Peckoviny se sklízejí až na výjimky v ideální konzumní zralosti, pouze pro účely dopravy a trhu o pár dní dřív. U některých odrůd jádrovin je ve sklizni rozdíl, jestli je chceme uskladnit nebo co nejdříve jíst. A to někdy až o několik týdnů. U nás Goldeny nikdy nedozrály. Takže kdy je jejich ideální termín zralosti, vlastně nevím. Rubín by byl asi lepší, jenomže jeho sklizňová zralost je k přesné dataci příliš dlouhá. Pro podzimní odrůdy se, myslím, vztahoval termín sklizně k James Grieve  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika