Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Existuje ovoce nepříliš náročné na teplo - např rybíz. Doba jeho zrání se příliš neliší v jednotlivých lokalitách ani v jednotlivých letech. U třešní je to jinak. Zažil jsem roky s teplým jarem, kde i u nás se Rychlice a Rivany sklízely - tak jak se jim říkalo májovky - již v květnu. V jiných studených a deštivých letech byly zralé až koncem června. Proto se u červených peckovin neudávají kalendářní termíny, nýbrž třešňové týdny. Podobně u meruněk a broskví se zrání udává ve dnech před a po Velkopavlovické resp. Redhavenu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika