Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Taky jsou tu hlasy (sám k nim úplně nepatřím), že kvalitu lze výrazně zlepšit dodáním cukru, speciálních kvasinek, živné soli a pektolytických enzymů.

K těm hlasům jsem přiznám se, nepřihlížel. Nějak jsem na to zapomněl. Což vlastně i potvrzuje ten můj názor o kvalitní surovině...
A stejně by to bylo na několik samostatných debat ve kterých by jsme se asi shodli. Až v některých případech na ten cukr.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika