Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Klasické umělohmotné zátky, špunty, to čím byly láhve s vínem většinou uzavírány, nevím jak to nazvat, jsem jen nahřál a ručně nasunul na hrdlo. Moc trvanlivé to někdy nebylo. Časem občas praskly, většinou jak jsem časem vypozoroval bylo to způsobeno jejích stářím nebo nedostačným nahřátím.
*
Ale Vy máte asi na mysli něco jiného, asi ty "smršťovací folie" chránicí vlastní uzávěr.
Hezké jsou a taky bych se rád něco o ních dozvěděl. Jak s nimi zacházet, nějaké praktické zkušenosti...

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika