Syrová a klasická strava pro psa



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
               
host - 183.242 (?) 
11.6.2010 13:11

Ještě dodám-krmení pro zvířata podléhá snad větším kontrolám než potraviny pro lidi, nemusíte mít obavu, že krmíte něčím, co by nemohl dostat. Pro kvalitnější srst je dobré přidávat do žrádla tak 1 týdně syrové vejce, případně trochu vařeného lněného semínka včetně toho odvaru, to prý je dobré i na klouby pro lidi. Měli jsme také křížence vlčáka a foxteriéra, ten byl nejmacatější a měl nejhezčí srst když se chodil "dojídat" za prasaty - spařený ječnenný šrot a vařené brambory.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                  
host - 175.31 (?), 11.6.2010 22:19

Ono to krmení stylem BARF má přece jen jednu drobnou nevýhodu. Když si pes na ten luxus zvykne tak v případě nemoci do něj žádné granule normálním způsobem nedostanete. Klidně bude hladovět tři dny, Vy budete na mrtvici, on v pohodě.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 169.89 (?), 12.6.2010 18:34

Tim lněným seminkem jse mne dojal. Nevim, jak u psu, ale u lidi se seminko varilo proti zacpe. A kdyz by ho bylo trochu vic, urcite pomuze i na klouby. Alespon se probehnou...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 152.72 (?), 22.3.2012 20:47

u lidi se seminko varilo proti zacpe. A kdyz by ho bylo trochu vic, urcite pomuze i na klouby. Alespon se probehnou...

Tak to mě fakt pobavilo :D :D :D

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 64.242 (?), 23.3.2012 7:29

možná se smějete tomu dodatku(proběhnou),ale lněné semínko je nezbytnou součástí potravy jak pro všežravce tak pro bíložravce..kdyby si každý aspoň s části nastudoval, než si pořídí psa co je pro něj vhodné za potravu a doplňky, nemuselo by se tu stát s otevřenou hubou))))...jestlipak mě někdo s pejskařů odpoví proč se dává klíčkový olej??

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
konvalinka - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1285) - 143.17 (?), 24.3.2012 0:26

Tak normálně se různé rostlinné a lososový olej dávají zvířatům na zlepšní stavu kůže a srsti... nevím, zda máte zrovna tohle na mysli? Pokud vím, tak v kvalitních granulích je vždycky něktěrý z nich zastoupený. Já dávám do krmné dávky různě ryby, lososový olej, tak i lněné semínko.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 221.250 (?), 17.6.2010 20:16

Najdete si informace o krmeni stylem BARF, jde o krmeni SYROVOU stravou jak masem tak zeleninou ,z netu nebo z knih, je tam vysvetleno vse i vyvazenost vitaminu a vse Vase obavy ohledne kosti atd...,krmim tak i sve 4 feny oharu, kdyz pominu financni stranku, protoze pro 4 psi me to vyjde mnohem mnohem levneji nez pytle granuli plne popela obilovin zatavene do kulicek kosticek atd. tak jejich zdravotni stav, velice jim to prospiva, nezname napr.zubni kamen nebo problemy s anal.zlazkami, alergie,falesne brezosti, srst je nadherna.

Je to jen jina pece nez nasypat do misky granule, take bych cely zivot nejedla porad to same, pes je masozravec, v prirode by prisel k syrovemu masu, tuku,kostem, obsahu zaludku, ovoci,trave

Barfovani zdar

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 145.195 (?), 16.11.2010 13:42

vážená paní chyťte se za hlavu když to píšete

když nebyly granule -krmilo se masem a kostmi a ted když granule jsou tak kosti pes nesmí???- blábol nad blábol

bylo těžké namíchat vitamíny ve správném poměru- zase drb-do masa se přidává zelenina + vejce atd (zelenina v jakém koli množství

a nejlepší jsou granule -tak to je úplně blábol-kdo vám to řekl? Reklama na granule, nebo soused??? to co čtete na tom letáku je pravda???

A naposledy-jeďte se někam podívat na policii kde mají psy a koukněte čím krmí (já to vím -ryby, maso,těstoviny, vločky,zeleninu a vejce)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 40.147 (?), 19.7.2010 12:15

Dobry den, nase psiho milacka jsem chvili krmila granulema, pote, co se nekolikrat pozvracel jsem presla na stravu varenou s pridavanim zeleniny, ruznych bylinek... jednou cca za ctrnact dnu pust v podobe syrove hovezi kosti a vody, taky dostava syrove, pouze, hovezi maso.Nikdy jsem nic neodmerovala, nevazila... Asi ve dvanacti jej zazlobilo srdicko, tam nam pomohla homeopatie a bylinky.Jinak je to nas uz trosku popleteny dedecek, jezevcik, dnes ma 17let,3 mesice a 4 dny.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 110.76 (?), 16.11.2010 12:19
Tak já odpovím, když to nikdo jiný neudělal, ačkoliv už je to nějaký ten pátek :) 1) dávám 70% maso (z toho 20% kosti) a zbytek zelenina, přílohu dáváme vyjímečně rýži, brambory 2)nemáme žádné samostatné vitamíny, jen ty, které jsou v doplňcích jako mikromineral od Barona, lososový olej apod. 3)uvařené kosti mění strukturu, takže se stávají štěpivými a lámou se na ostré úlomky, které můžou poranit trávicí trakt psa, ten je uzpůsoben na kosti syrové (ale nepřehnat to, protože kosti ve větším množství způsobují zácpu) 4)krmíme dvakrát denně (ráno a večer, půl na půl) kvůlu riziku torze (máme velkého psa) 5)my dáváme srdce, játra, ledviny, někdy plíce, dršťky, vemeno, z masa hovězí (svalovinu, žebra, oháňku, jazyk apod.), jehněčí, telecí, krůtí, apod. vlastně skoro všechno kromě kuřecího, protože pes má alergii Jinak mě pobavilo jedno tvrzení tady, že když si pes zvykne na syrové, tak odmítá granule. Popravdě řečeno, pes který je na syrovém většinou granule žere s velkou chutí, protože jsou hoooodně ochucené (narozdíl od syrového masa).
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika