Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008
Milá Danielo, tak doporučujete léčbu šokem? Nevím, nevím, asi by u toho musel být zkušený lékař s adrenalinovou injekcí, kdyby náhodou.Ale jo, máte pravdu, ve své podstatě mně láká to zkusit, už dlouho!!Jen ve svém okolí neznám nikoho, kdo hady chová... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008
Je to přesně tak Já když uviděla tu vaší fotku a jak je stočený kolem vaší ruky tak jsem zareagovala had!!! A veškeré učivo ze základky je fuč.Simonko, kdyby jste mohla vidět jakou mám ještě teď husí kůži!!!
Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008
Pardon, samo to vím taky.
Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008
Každý máme něco.Tak jak Vy se i moje dcera bojí pavouků a já zas těch hadů.Stejně by mně zajímalo proč mám z nich takový strach.Nikdy jsem s hadem nezažila nic špatného.
Pampelišky, jetel... a havěť, 26.9.2008
No páni Simono, klobouk dolů, to bych nezvládla vzít hada do ruky.Hady jsem za tu dobu co jsme na vesnici viděla dva, prvního vloni, malou užovku, která vlezla až do kuchyně a druhého letos v létě, ten byl podstatně větší a mašíroval si to přes náš... celý příspěvek >
Platan, 26.9.2008 Obsahuje fotku
To je těžké, spousta alergiků jako třeba já si nemůže vynachválit zase lípu a břízuAle jinak, Zuzano takový obr to by byla solitéra
Přežije zimu?, 24.9.2008
Dobrý večer, mám dojem, že Calocephalus je pokojovka, která potřebuje dostatek světla, mírnou zálivku a zaštipovat, aby se větvila. Nemá ráda chlad a vlhko, napadají ji plísně.
Mučenka (Passiflora coerulea), 24.9.2008
Ahojky, já tu moji dostala minulý rok na jaře.Měla pár kvítků a vypadala, že zimu nepřežije.Před prvnímy mrazy jsem ji vzala domů a ostříhala. Nechala jsem jen asi 30cm stvol a na něm malou větvičku s listy, 4 nebo 5 už přesně nevím.V tomto stavu... celý příspěvek >
mučenka, 19.9.2008
Dobrý den, s názvem "pouštní růže" jsem se setkala u kytky Adenium.Zkuste do google divný kxtky víc snad ani psát nebudu aby to nesmázli.
Brouk v jezírku, 18.9.2008
Člověk v určitém stadiu vývoje taky není nic moc.To jistě uznáte.Ale výsledek???Potápník jako plně vyvinutý brouk, to se zas nemusí každému líbit, je nádherný a zajímavý. Ani nevím kolik hodin jsem proseděla u jezírka a pozorovala rejdění nejprve... celý příspěvek >
Brouk v jezírku, 18.9.2008
Dobrý den, četla jsem, že dokáže ulovit kořist která je dvakrát větší.Náš největší měl 3cm.Vypadají jak neviňátka, co???
Brouk v jezírku, 17.9.2008 Obsahuje fotku
Rodinná rada zasedla a rozhodla, že na jezírko je jich tady až dost a tak dva největší nuceně přsídlili do nedalekého potoka. Uvidíme jak to bude dál fungovat s tou omladinou.
Brouk v jezírku, 17.9.2008
Tak jsem po třech deštivých dnech zašla k jezírku a hádejte co jsem našla.Celou potápkovic rodinu.Mamka, taťka a tři dítka.Těch mrňousů tam bude asi víc.Usadili se v potůčku a " vyžrali" všechny malé rybky.Hlavně že jim chutná.
dracaena massangeana, 16.9.2008
Zalévat tak jednou týdně, ne moc, voda nesmí stát v podmisce.Nejlépe zjistíte jestli je zemina vlhká tak, že zapíchnete prst do zeminy.Funguje to!!
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 15.9.2008
Teda Berto, tak nějak vypadá Ráj???Nádhera, nádhera.Ty fuchsie ty teda jsou. Já je chtěla vloni začít pěstovat, ale když je v půlce léta obsadily molice a ani dva postřiky nepomohly, dala jsem je pryč Od té doby jsem už nenašla odvahu a ani chuť si... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika