Příspěvky uživatele - 146.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 12.9.2016
Jen škoda, že ani ve sklepě ani v lednici dlouho nevydrží. Letos je jich do bečky málo, takže musíme konzumovat přímo a moc se jich sníst za den nedá. Zvlášť, pokud člověk dělá mezi lidmi:).
Letní hruška na pálení, 11.9.2016
Je to krása, úplně už vidím a cítím ty rozsekané hrušky v sudu. Asi budu muset požádat o rouby, jinak se k těmto odrůdám nedostanu:)
Letní hruška na pálení, 11.9.2016
Bohužel stejně jako Harrow Delight je pro mne nesehnatelná. Na eshopu Plantexu nic není, zkusím zavolat. Ale nejspíš ji měli na kdouli. Nebo ne? Jednoznačně potřebuji na semenáči. K těm starým odrůdám. Právě že u většiny se píše o bujném růstu a... celý příspěvek >
Letní hruška na pálení, 10.9.2016
Co třeba že starých odrůd Medůvka, Špinka, Kozačka, Šidlenka, Muškatelka... Máte někdo zkušenosti?
Letní hruška na pálení, 9.9.2016
Pokusím se pohledat, děkuji. Ještě doplním, že čtvrtkmen na semenáči, ne na kdouli.
Letní hruška na pálení, 9.9.2016
Dobrý večer, hledám nějakou silně aromatickou sladkou letní hrušku, dozrávající spolu s Williamsovou do společného kvasu. Podmínkou je možnost udržení čtvrtkmeného tvaru kvůli omezenému místu. Poraďte prosím. Williams je fajn, ale často je... celý příspěvek >
Dobrý rok pro Valjevku?, 8.9.2016 Obsahuje fotku
Musím uznat i já, jako asi největší hanobitel Valjevky na tomto fóru, že letos poprvé jsem s ní spokojen. Plody větší jak loni, sladké, aromatické, jen by mohly být více šťavnaté. Ze tří stromů zbude i tak jeden, dva kvůli šárce půjdou pryč.
Jayhaven, 8.9.2016
Dvojčata mi dělá hlavně Stanley. Místo srůstu často praská.
Williamsova - ten pravý požitek pro chuťové buňky, 7.9.2016 Obsahuje fotku
U mne opět v chuti červená zaostává za zelenou, která je výraznější. Letos ale zrají současně. V pondělí jsem otrhal poslední.
Slivoň Haganta, 7.9.2016
Já mám TopTaste už sklizen a Haganta teprve dozrává. Také mě udivuje opačné pořadí dozrávání u pana Vysloužila. Z těch čtyřech plodů, co mi zbyly po nájezdu zlodějů, jsem jeden ochutnal. Dužnina je ještě dost pevná, zelená, chuť navinulá, fádní s... celý příspěvek >
Stanley - nejde dužnina od pecky, 30.8.2016
Co načne obaleč, často dorazí monilie.
Hrušeň Dicolor, 27.8.2016 Obsahuje fotku
Přidám taky fotku Dicolorek a mé chlupaté ruky. Fotky opravdu zkreslují, vypadají větší než ve skutečnosti.
Cerstvy svestkovy kvas, 26.8.2016
Žádnou paniku navíc u švestkového kvasu. Nakyslá chuť už po pár dnech kvašení je v pořádku. V jaké teplotě máte kvas uložený? Pecková chuť ke slivovici patří, vám vadí? 
Tipala, 23.8.2016
Dnes jsem byl opět posbírat švestky a ryngle po zemi a u některých změřil cukernatost.  Tipala 15Brix, Stanley 20Brix, Valjevka 20Brix, TopTaste 29Brix, Durancie(spadené červivé) 25Brix...
Jofela, 23.8.2016
Kde jste pane Petře Jofelu sehnal a na jaké podnoži? V Rakousku? Sháním vhodnou náhradu za Valjevky a Jofela je první na řadě. Bohužel krom Rakouska nevím, kde sehnat.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika