Příspěvky uživatele - 6.150

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2012, 16.5.2012
Držím palce, ať se to povede! Pane Mirku, kdy vysadíte melouny ven?
Škůdce na sazenicích rajčat, 11.5.2012
Díky za reakce. Jinak rajčata prospívají, tak to nebudu řešit.  Postupuji jako dva roky předtím, k žádné změně nedošlo.
Škůdce na sazenicích rajčat, 9.5.2012
Semena jsou kupovaná plus pár kousků vlastních od pana Mirka...
Škůdce na sazenicích rajčat, 8.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem si s hrůzou všimla světlých flíčků na některých listech rajčat, zespodu jsou jakoby "vyžrané". Žádnou breberku nejsem schopna okem spatřit, ale je mi jasné, že tam někde je. Při přemýšlení, "kde se to asi vzalo", jsem došla k... celý příspěvek >
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012
Zalévám ráno a večer-bohužel mám malou zahrádku a rajčata se mi tam nevejdou, tak to musím řešit takto. Ale i tak rajčata prospívají a úrodu mám pěknou.
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 4.5.2012
Já si tedy myslím, že to tyčky v kýblu neudrží. Já taky pěstuji v kýblech. Používám spirály, které protáhnu dnem kýblu a zarazím cca 20 cm do země. Nemáte jinou možnost než střechu?
Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 11.2.2012
Tak jaké jiné doporučíte (na kečup a protlak)?
Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 11.2.2012
Děkuji za reakci. Chtěla bych dělat protlaky a kečupy. Tak já asi zkusím to Býčí srdce. Ještě bych Vás chtěla poprosit ohledně rajčete paprikového typu-můžete napsat přímo odrůdu? Děkuji
Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 11.2.2012
Můžete prosím napsat, jaká rajčata pěstujete na zpracování? Děkuji
Začiatočník, 10.2.2012
Bydlím na Vysočině, 520 m n.m. Tady to prostě neuspíším. I když jsou později, jsem za to ráda.
Začiatočník, 10.2.2012
Tak já to ještě neriskla. Teď mě napadlo, že kdyby něco, tak bych rajčata mohla přikrýt bílou textilií. Pomohlo by to? Nicméně, i když jsou rajčata slabé a vytáhlé, nakonec to dobře dopadne.
Začiatočník, 10.2.2012 Obsahuje fotku
Vysazujte určitě později. Loni jsem vysadila v půlce března, bylo to brzy, letos to dám na konci března. Semínka sadím do takových malých kelímků-viz foto. Ničím nezakrývám, mám je u okna. Okna na sever a východ, takže žádná sláva. Máme poměrně... celý příspěvek >
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.1.2012 Obsahuje fotku
Mám pidi zahrádku, proto mi nic jiného než pěstování v kyblích nezbývá. Zkoušela jsem to druhým rokem a nemůžu si stěžovat. Použila jsem obyčejný substrát, pravidelně jsem hnojila, asi třikrát stříkala proti plísni. Je fakt, že pokud bylo horko,... celý příspěvek >
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 12.11.2011
Proč ten smutný smajlík? Samozřejmě nejsou tak dobré, jako když uzrajou na sluníčku, ale stále mi přijdou lepší, než rajčata z obchodu. Takže já problém nemám.
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 12.11.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem vyzkoušela všechny tři možnosti, ale nejlepší se mi zdá zavěšení stonků s rajčaty. Rajčata pořád dozrávají, dnes si z nich uděláme poslední letošní rajčatový salát.Foceno v půlce října.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika