Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím z oblasti SR, kde je slivovica tradičný nápojový skvost. Moja mienka je taká, že do suda slivovica nepatrí. Kto chce slivovico-dubovicu tak nech navštívy stolára a požiada ho o hobliny či odpadové drevo z duba. Žiaden sud netreba. Stačí odpadové drevo dať do demižóna so slivovicou, najlepšie neriedenou. Efekt s touto jednoduchou a lacnou procedúrov sa po čase(tento ale nepoznán) dostaví. Ja som zástanca skla. Čerstvo vyrobená slivovica sa v skle perfektne zharmonizuje, cca po roku a je pripravená na konzumáciu. V demižóne a bez akýchkoľvek strát vydrží dlho. Experimenty neodsudzujem. Ale čo je perfektné netreba kaziť. Pre konečný efekt občas u slivovice na konzum jej finálnu formu upravím sušenou slivkou. Získa tak krásnu jeme žltú farbu a trochu slivkovej vône.

Zdraví Vojtech.

PS: z mladosti si pamätám, že do egalizačnej stanice, ktrorá patrila Slovliku vozili z Juhoslávie vínovicu cca 67° a tá dozrievala v obrovských dubových sudoch. Čo rok to jedna hviezdička na koňaku. Prajem dobrú chuť.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika