Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jugoslávky se nejvíc hodí na sušení. Tím se chuť zkoncentruje a je víc trnková. Na pálení se hodí taky. V roce povodní 1997 jsme z čistých jugoslávek vypálili vynikající slivovicu. Nikdy víc se už tak dobrá nepovedla. Asi to bylo počasím při kvašení. Voněla za tři rohy a byla tak dobrá, že ju pily aji baby. Poslední roky už stromy jugoslávek odcházejí, je jich míň a tak do nich plynule přidávám vajhamky a nakonec to dorazím durancijama místo cukru. Je to takový trnkový mix a nikdo si zatím nestěžoval.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika