Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Záleží na teplotě kvasu a cukernatosti. Doporučuji, kupte si tzv. cukroměr, stojí asi 190  Kč, na měření cukernatosti kvasu a průběžně, asi po týdnu.   provádějte měření. Pokud se dostanete na 4 %, tak se dá pálit, ideální 2-0 %. Dle mých zkušeností, při stálé teplotě, asi 17 °C se dá pálit za 6 - 8 týdnů, Při nižší teplotě se doba prodlužuje a není to na závadu. Dýňoviceje pak lahodnější. Stále provádět měření cukru, aby něpřešlo do octového kvašení. To by byl konec. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika