Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Si piš, zatím jsem nenarazil na lepší ani na Slovácku (ale nenavštěvuju košty, jen místní palitele, i zkušení Zlíňáci mi tvrdili, že ji mám soutěžní, ale teď se chlubím). Zkusil bych tu dýni Goliáš napřed v troubě nechat změknout, pak dužninu nastrouhat nebo rozmělnit a pak nakrájet sušené švestky a všechno přidat do čerstvě rozjetého kvasu z normálních švestek s ušlechtilými kvasinkami jako vždycky. Cukru se budu snažit jako vždy vyvarovat, nic lepšího z dýní asi nedostanu, jen bych to nechal vypálit tak na 45%,ale nechám si poradit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika