Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, dovolím se připojit k tomuto tématu. Také si vybírám nějaký drtič, nožový jsem již zavrhl, osm let jsem používal drtič Shark, ne že by byl vysloveně špatný, naopak, masivní kovová konstrukce, stabilita atd. Ale práce je s tím velká, jednak se musí každá větev do něj rvát (to vlastně vychází z této technologie), každou chvíli se to zašprajcne, musí se rozebírat atd.

Takže jsem se teď už rozhoduji mezi válcovým a šnekovým (bosch 1600 a 2000). u mně je ještě jeden limit v jističi 10A, čili mohu vybírat stroj s příkonem do 2000W.

Velmi se mi zamlouval drtič Flymo Shredder, bohužel příkon je 2500W. 

V této chvíli je asi nejvážnějším kandidátem Bosch se šnekovou frézou  (model 1600 nebo 2000), rád bych se tedy zeptal jaké jsou zkušenosti, jaká je práce s ním, jak je šnek odolný, lze li jej opětovně brousit atd. Nějaká témata ohledně Bosch drtičů jsem zde našel ale jen docela stručné informace tam jsou.

Ještě doplňuji, štěpky půjdou do kompostu, nebo se rozhází po pozemku, jde mi jen o zpracování haldy větví které zůstávají po prořezu stromů, na topení s nimi nepočítám, nemám prostor na sušení atd.

Ozve se někdo s konkrétními zkušenostmi s Boschem?

Děkuji   David

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika