Zkušenosti s pilami Hecht



   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
                     
host - 74.100 (?) 
3.8.2012 9:35

Pane JS. s odpuštěním prosím pěkně, neplácejte. Naříznuta byla jenom izolace. Pokud to neudělal sám úmyslně, no tak ji měl omotat vhodným izolantem (zkušenosti z motocyklu Jawa 20 v mé postpubertě). Cena opravy tak maximálně 50 Kč, slušný opravář za dvacku.

Hodiny mi opravář neúčtoval. Účtoval all inclusive. Cena 590 Kč včetně 20 cm benzínové hadice. Globálně však zdarma drahé. Málem jsem si zkurvil rotor. Fak takový problém přišroubovat elektriku?

Sháním svědomitého opraváře bydlícího v okolí okr NJ a FM se zájmem opravovat a ne kurvit. Záměrem kurvítek bylo abych koupil novou pilu. Jednání dost výmluvné.

Problém v tom, že opraváři radši prodávají nové pily než aby pily spravovali. Čím omotat izolaci kabelu ke svíčce aby kabel neprobíjel? Poraďte nám. Kolik byste naúčtoval?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 209.97 (?), 3.8.2012 9:44
Jak se zdá, jste rádobyodborník, který chce hodnotit servisáka, který za all inclusive 590 oživil vrak. Pokud kabel neprobíjí, ničemu to nevadí, pokud ano, silikonovou bužírku. Záleží, kde je v okolí přerušení kabelu kov. Já nic neúčtuji, neboť se tím neživím.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 210.251 (?), 3.8.2012 10:00

Jaký oživování vraků? Hecht jsou dobré pily, problém je že je značkoví prodejci nemají rádi protože jim berou zisk, tak při opravách dělají kurvítka jako tomu pánovi. Dokonce jejich servisáci chodí po baumaxech a dělají kurvítka i u nových pil v regále! To jsem i viděl, byl oblečenej jako kutil, dělal jako že si pilu prohlíží a jak se nikdo nedíval tak šup šup šroubováčkem něco povolil,  bylo vidět že šel najisto! Že by nařezával izolaci jsem si nevšiml, ale nožík v kapse měl. Dolmarka se mi taky dostala do ruky, i profi pila od Stihlu a byly teda poruchový až běda, vždycky tak půl hodiny maximálně hodina řezání a pila dořezala! To ten Hecht se čtyřma hodinama je na tom mnohem líp.

;-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 211.2 (?), 3.8.2012 11:14
Není nad to prodat pokaženou :-) pilu, aby se reklamace jen hrnuly. To je samozřejmě myšleno s nadsázkou a tak nezbývá, než shánět hodného servisáka, který se na takové pily těší :-).
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 74.100 (?), 3.8.2012 20:56

Jakýho hodného servisáka? Kdopak je to ten hodnej servisák? To je takový servisák, který vezme pilu do opravy a nedělá kurvítka? Anebo takový, který vůbec pilu přebere?

Já myslím, že servisák má pilu opravovat a nikoli rozumovat, jak tamten servisák z Rožnova pod Radhoštěm. Překontrolovat všechny možnosti závady a pak opravit. Nijak by ho neubylo, kdyby vysvětlil jak co seřídit a jak závadám předejít. Kolik má vzít? Přece dělá v hodinovce plus součástky. Jenomže v Rožnově jsou podvodníci. Myslel že mi uvolní dva šrouby a já půjdu za ním škemrat, že mi to zas nejede a pak si od něj koupím novou pilu.

Nevím jistě. Možná koupím novou pilu, ale jedno co vím zcela jistě je, že si žádnou pilu novou ani starou nekoupím od něj. To si dost dobře neuvědomil.

My tu diskutujem na webu zahrada. Mne zajímají dvě věci. První věc jsou Vaše zkušenosti s opravami a údržbou. Druhá věc jsou servisy a servisáci. Kam chodíte servisovat a jak jste tam spokojeni? Možná o tom založím nové téma. Hit servisy a shit servisy. Jsme tady na internetové diskuzi a tak si naše zkušenosti vyměňujme.

Inzerát zní: "Sháním hodného servisáka pro mou pilu Hecht 927. Zatím se mi žádný neozval. Cožpak žádný servisák neopravuje dobře Hechtky?

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 208.156 (?), 3.8.2012 21:20
Už si uvědomte, že kombinace dobrý servisák Hecht v podstatě neexistuje. Nebo, proč jste šel za servisákem jiné značky a ne Hecht? Prodejců je hodně, ale tím to končí. Je rozhodně snažší ku... prodávat, než je dlouhodobě servisovat. Servisák jen opravuje, on nemůže za to, co kdo ošidil, aby to stálo co nejméně. Jestli ho seženete, tak musí být i hodný, neboť pokud dá snaze o opravu tak 3 hod, tak zaplatíte kolem 1000 jen za práci. To už ten před Vámi zjistil a řekl si, že je lepší mít 1500 oprava + 500 za prodej, než nadávat na kurvítko. Chápete!!!
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 3.8.2012 21:30

Tady ho s tim skutecny servisak posle hodne daleko.Proc si delat problem, kazit si jmeno, uzirat zdravi s necim takovym.Nema na to dily, kdyz to, tak nejak v" opravi, ten clovek tam je za chvilku zpatky, ze to opet nejde.Nakonec si neprizna, ze si koupil totalni smejd, ale spatny bude servisak, kteremu zaplatil opravu a ono se to za chvilku pokazilo znovu.Tak velky hlupak skutecny servisak neni, aby si delal problem zbytecny a kazil jmeno.Protoze ten pan, pak bude vykladat, servisak XY, nestoji za nic, pila mi nejde, neumi to, jen bere penize, nechodte tam.Proc by to delal?Neni duvod.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 3.8.2012 21:35

Ja kdyz jsem si kupoval prvni krovinorez Husgvarnu.Rikam, prodejte mi jednu nahradni svicku.Servisak, prodejce-nac, proc ji chces.Prijd, az ji budes skutecne potrebovat a ja ji dlouho nepotreboval a o tom tj.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 208.120 (?), 3.8.2012 21:52
Však už mu dělá špatnou reklamu a přitom ho ukecal na tu opravu. Za 590 tj hod práce + hadička atd. A to si myslel, že za 1090,- natrhl triko všem :-). Obloukem se vyhnout takovým.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 227.2 (?), 3.8.2012 22:22

Presne tak.Za 500KC se kupuje bedna 12-ky Plzne a ne pila.No, jo no, servisak by mel byti neustupny v urcitych vecech.Timhle neposlouzil nakonec nicemu dobremu, tedy sobe, sve povesti urcite ne.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika