Stroj Honda nefunguje na český bezin



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
         
host - 176.91 (?) 
30.7.2014 15:33

Já dělal z chlapem který měl takové štěstí že neměnil spojku na nakl. auto několik let. Ostatním, kterým se podělala taky 2x do roka i 3x si nedovolil nikdy se vysmívat. Ale on věděl že má štěstí, tak že ho to ani nenapadlo. Já narex taky chválil dokud jsem neměnil po záruce kotvu a vypínač. Pro mě je důležité, jestli mám vyjíždět benzin a nechávat to nasucho, nebo ho tam nechávat. To víte že když to čtu jako majitel, tak si ten stabilizátor do benzinu koupím a snažím se tu trochu benzinu do té Hondy brát u nás u pumpy. Proč bych to bral všude.Taky bych rád bez problemu. Zdar.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
            
host - 9.6 (?), 30.7.2014 17:13

Mám dlouhodobě vyzkoušené V-Power i Vervu ve spojení s motory Honda a pokud se motor používá přesně podle návodu k obsluze, nehrozí problém. Klidně nechávám Vervu v křoviňáku i měsíc a stroj funguje, sekačka funguje taktéž i po předání nové majitelce :-)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 106.125 (?), 2.8.2014 12:00

Hondu mám 8 let a ještě se mi nestalo, že by nechytla, nebo byl problém s benzínem. A evidentně nejsem jediný, takže spíš to vidím na problém

a) vymyšlený

b) mezi madlem a zemí...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 18.68 (?), 2.8.2014 12:37

Dobrý den. Já bych se určitě tak nevysmíval. Moje letošní zkušenost. Na jaře jsem si do svých sadů koupil zcela novou mašinku na mulčování. Motor je tam Brigs, asi nejnovější konstrukce. Na problém s benzínem jsem byl upozorněný již prodavačem, velmi seriózním mladým pánem. Bez jeho nátlaku jsem si koupil ještě stabilizátor paliva, různých mašinek mám přeci jen víc. Doma jsem se začetl do návodu na mulčovač a dále cituji: Do paliva používejte stabilizátor paliva, abyste zabránili tvorbě pryskyřičných usazenin v palivové soustavě. Všechna paliva nejsou stejná. Pokud se projeví problém se spouštěním nebo výkoností motoru, změňte dodavatele paliva nebo značku. Z výše uvedeného je jasné, že benzín může skutečně fest zlobit. Takže dnes ten stabilizátor používám úplně do všeho, i do dvoutaktů. Motor Honda mám více jak 20 roků na Vari mašince. Stanislaw

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 227.2 (?), 2.8.2014 12:50

Muj pocit je, ze nebylo potreba zakladat nove vlakno, tenhle problem benzinu a motoru Honda je tady mnohokrat popsany v jinych tematech, stacilo hledat.Moje zkusenost s nynejsimi motory Honda, je takova, spolehlive slouzi roky, ale jsou choulostive na cistotu palivove soustavy a kvalitu benzinu.Vzdy pred zimou z obou nadrzi u obou stroju tzv. vyjedu vsechen benzin, na jare dam cerstve koupeny a pokud nedam velfobin, tak to bud vubec nenastartuji, nebo nastartuji, pak kolisaji otacky a po treba 15-minutach motor uplne zhasne.Proste prece jen tam nejaky zbytek nepatrny, par kapek stareho benzinu v palivove soustave je a dela to problem.Po par nadrzich s primichanym velfobinem davam uz jenom benzin a je to v pohode.Tj.moje zkusenost.Nemusite verit, je to tak, prakticky to mam takhleJen asi dvakrat jsem to na jare natocil a nepotreboval velfobin.Naproti tomu, treba stary motor v krovinorezu jine znacky tenhle problem nezna, napsal bych znacku, ale nechci, aby si nekdo myslel, ze hanim Hondu a delam reklamu jine znacce.Jinak Honda dela dobre stroje, tohle je jediny problemlktery se obcas stane na zacatku sezony.Pak uz mi to chodi tzv.na cuknuti..

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika