Křovinořez Sharks SH 43



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
                     
host - 25.177 (?) 
2.8.2010 23:41

Dobrý den

Slavný Maunfield - nejlevnější výrobky z číny 1kategorie, slušným rabatem všechny reklamy a vizuální kvality zaplatí kupec ve zboží.Maximálně při výkladce kontejrnéru polepí metkama :-) tím to hasne.

Lidi snad si nemyslíte že rozdávají zadarmo :D

M.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                  
host - 170.56 (?), 21.5.2011 23:11

1/25 při prvním použití a pak 1/50. To je poměr doporučený u značkových olejú, jako jsou např. oleje Stihl, který je doporučován i v návodu na použití.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 101.157 (?), 14.9.2010 13:42

Dobrý, včera mi ho přivezli. Před tím jsem měl OleoMacka za 14000,. z Mountfieldu, než mi ho nějaká... šlohla. Moc jsem tomu nevěřil a šel ho hned vyskoušet. Jak strunu, tak vysokou hustou trávu s nálety 2 cm. Opravdu si troufnu tvrdit, že je to na stejné urovní. Snad to vydrží. Akorát postrádám nějaký manuál pro udržbu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 239.112 (?), 14.9.2010 17:11

Srovnávat OM za 14.000 Kč s křovákem za cca 4.000 Kč. To je teda pokles.Chtěl jsem koupit trojramený kotouč na OM v Husqvarně před 2 roky a byl tam podstatně dražší než v Mountfieldu a říkali mi, že se musí stejně brousit jako ten z Mountfieldu..Kotouč 300 mm stojí nyní 340 Kč a v Husqvarně byl tenkrát za cca 800Kč.Víte co je zajímavé, že člověk by chtěl něco lepšího ze značkové firmy, ale oni Vás klidně pošlou ke konkurenci a právě do toho Mountfieldu. To se mi stalo při nákupu křováku před 11 léty - Stihl a před 2 roky zase Husqvarna s tím kototučem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 175.26 (?), 14.9.2010 22:10

Tuto diskusi jsem založil já - tudíž předám nějaké zkušenosti po čase. Zatím nemám žádné vážné výtky. Dotahoval jsem řídítka, ztratil matici, když jsem měnil strunu za tříramenný kotouč. z děravé kapsy. Servis ochotní, zašlou na dobírku. Motor chytá dobře, studenej i teplej. Sekal jsem neskutečnej humus- vyšší nálet než já. Občas jsem zasekl kotouč do pařezu- spojka vypne, občas nabral suť. Vibrace přiměřené, jen by to chtělo lepší popruh. Ale za 3700 i s poštovným? Jo dotahoval jsem držadla na řídítkách. Jinak nic. Mažu mazací místa tak, že dám vazelínu do stříkačky s hadičkou s akvárka a natlačím to tam. Tubou to nejde, místa jsou menší než u strojů značkového provedení. Ale jinak a nechci to zakřiknout- spokojenost. Nejsem zasáncem neznačkových věcí- ale - tolik jsem jich měl a tolik jich kleklo hned po záruce... Takže z mé strany - dobrý kup.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 236.73 (?), 16.8.2011 11:31

Zdravim vospolok, dlho som hladal nejaku konstruktivnu diskusiu k danemu krovinorezu a zda sa, ze az teaz som ju nasiel. Krovinorez som kupil asi pred dvomi tyzdnami a hned pri prvom pouzivani ma zacal prekvapovat. Ku krovinorezu je absolutne odflaknuty manual. Nie je jasne ako sa upevnuje silonova hlava a ko sa upevnuju noze. Neviem, ci pod silonovu hlavu ma ist ta, asi 1 cm kovova podlozka, alebo nema, pretoze namontovat to ide oboma sposobmi. Pri koseni silonom krovinorez vydava neprijemne vysoky kvilivy ton, a nezda sa zeby takyto zvuk bol v poriadku. Pri koseni pri plote sa silon namotaka takym sposobom, ze sa cela kosiaca hlava rozpadne na kusy. Odstranit sa to da tak, ze sa na silone urobia z vnutornej strany uzly, aby nedochadzalo k jeho vytrahaniu z hlavy, pri zachytine do plota. Motor bez sitica nenastartuje, po nastartovani a aj po polhodine behu sa po vypnuti sytica motor vypne. S krovinorezom mozem pracovat len pri zapnutom sytici, co sa mi nezda v poriadku, neviem ako dlho to vydrzi. Ked mozete poradte mi.

RS

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 171.171 (?), 29.9.2014 11:48

Tento krovinorez je zly sen. Ja neviem ani ako silon namotat. Mam vziat 2 m lanka a prehnut na polku a dat do tej zarazky a namotat v 2 kolajnickach v smere šipky? Ja to tak urobim a mne sa lanko velmi rychlo minie...

S nozom nemam skusenost, pretoze uvazujem o kupe lepsieho krovinorezu, s ktorym nebudu nervy.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 110.253 (?), 28.4.2015 21:01

Zlá strunová hlava, má veľký klobúčik dolu, ja som z neho zrezal polovicu.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika