Husqvarna



   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3,  4   
                  
host - 170.105 (?) 
4.2.2011 10:27

Nechápu, proč se dohadujete, vždyť to žádná Husqvarna není, je-to made in China, takže se nedivte. Všechny evropské a americké značky se vyrábí v Číne pro větší zisky obchodníků.  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 164.21 (?), 6.2.2011 14:17

A je tu zase. Dohady jestli je nebo není Husqvarna made in china. Ano vlastní továrny v číně- jing feng... A vyrábí se tam motorové pily Partner atd. Pily Husqvarna 435- se vyrábí na výrobní lince ve švédsku, hobby řady 236 a 240 v USA. Ano spousta dodavatelů jednotlivých dílů již má fabriky v číně (ZAMA...). Sekačky se vyrábí a kompletují v USA, itálii odtud se výroba přesouvá do nové moderní nově vystavené továrny v polsku. Ano Royaly 53 před x- lety byly skvělé, ale postupem času to šlo s nimi hodně z kopce. Nový model r53 s Hondou a přední poháněnou nápravou je pro někoho nepřekonaná a jiným se neustále lámou velká zadní kola, že neumí se standartním nožem nafoukat koš doplna mluvit netřeba. Co servisní školení to omílání že nová kola už jsou zpevněna a už nebudou praskat ale stále praskají. Rada zní reklamova, reklamovat protože jinak si tu můžete psát jak je to na... ale nápravu produktu nikdy nepřivoláte. Ceny ND a komponent no comment, ty ceny jsou šílené. Pily, křováky jsou super, ale ty sekačky jsou v sortimentu naopak nejhorší, hned po traktorech. U těch je to i trošku o tom co s ním kdo dělá. Jsou na udržované rovné zahrady takový ten slon z porcelánu. Umí posekat, uživatelsky je hravý, ale o robustnosti a dlouhé bezporuchovosti si jen počtete v brožurce. Když odejdou kladky po pár hodinách- opět to samé co stojí výše- reklamovat, reklamovat ať se chytnou za rypák. Jinak Husqvarna umí i robustní profi strojky ale kdo na ně má? Konkurence umí víc a za míň.  A na pět jabloní na zahrádce za domem asi taky nepůjdu profi 576kou za 27tis, že? A chtěl bych připomenout že není na světě jen Husqvarna a Mountfield. Je i hromada dalších a nemusí to být hned číňani. Takové sekačky Marina řady GT se drží taky hodně vysoko ikdyž nebudete v očích ostatních za kinga protože je nikdo nezná. Honda taky dobrá, ikdyž trošku dražší.

Jo a mimochodem obchodníci namají zisky podle toho kde se mašina vyrábí, věřte nebo ne, ale mám větší nákupní marži u Hechtu než Husqvarny, ale toho proto chválit ani prodávat nikdy nebudu (když nepočítám ty přelepené sekačky Marina).

Krásný den

Z.F.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3,  4   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika