Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano moje znalosti v tomto směru nejsou kdo ví jaké, ale umím minimálně číst a do 4 taktního Dolmara bych opravdu nešel, za tyto peníze kdybych byl ochoten je dát bych šel raději do Echa nebo bych znažoval HQ 525RX kterou mi prodejce nabízel za 9000,-

Jenže vím co potřebuji a co využiji - leta letoucí jsem sekal s vyžínačem od Partnera - slabší a jen struna - zahlá trubka - i to sekalo a nic výkonově navíc nepotřebuji - čistě jen vyžínač jsem nezvolil proto, že aktuálně byla vysoká 1,5m tráva a to chtělo nůž, žádné keříky a td s tím nikdy sekat nebudu proto nějaký,,lepší,, model by mi byl na to samé na co je mi tento základní.

Ale chápu, pokud jsou pro vás tyto mašinky hobby pak beru že chcete mít něco,,ECHT,, protože s jídlem roste chuť jak se říká, jenže pro mě to je jen praktické nářadí nic víc. Já mám takovou,,uchylku,, zas v autech - 2 litr je nákupní taška pro holky, 6 válcovej 3 litr je hračka na rok dva, a až když chlap řídí něco s výkonem nad 400 koní pak se tomu dá říkat auto.

Uzavřel bych to - děkuji všem za příspěvky a rady a mějte se ;)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika