Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, taky mám zkušenost, značně odlišnou od všech ostatních. Uvítal bych, kdyby se mohl vyjádřit někdo ze srvisáků Stihlu. Po pročtení všech diskuzí sem si nakonec vybral Stihl, i když byl prakticky nejdražší a nedá se říct, že bych "nějakou tu tisícovku" nemusel řešit, uplně naopak. Ale při představě, že místo sekání lítám do servisu, nebo se zoufale snažim nastartovat a podobně sem se z těch lepších značek rozhodl a nadchnul pro Stihl, nejvíc se mi líbil a mám prodejce blízko, to přesto, že konkurence nabízí srovnatelné modely buď levněji, nebo aspoň s výbavou navíc, třeba strunovou hlavou. Ne chtěl sem Stihl, nejprve FS 100, pak sem za pomoci kreditní karty ještě přitlačil na FS 130, aby na těch zarostlých 2500m bylo dost výkonu.

Nejdéle jsem s ekal hned napoprvé, asi půl hodiny, víc sem kuli hodně nepříjemným vibracím prostě nevydržel - bylo mi to divný, protože tady někdo psal, že mu s tim seká i manželka, ptal sem se tady na fóru, ale nic zvláštního jsem, se nedozvěděl, takže to vypadalo, že si prostě musim zvyknout. Dobře, příště sem sekal asi 20 minut a ejhle, motor se mi kutálí pod nohama. Prostě odpadl. Donesu k prodejci (sobota dopoledne), ten motor nasadí a pošle mě sekat. Sekám odpoledne 10 minut, nervózně pokukuju na motor a neni to neuróza, nezdá se mi to, už se zase sune z nosné tyče dolu. Fajn, zas o víkendu nic neposekám. V pondělí donesu k prodejci, ten to vezme na odvoz do servisu, tam se jim to nezdá, pošlou na centrálu Stihlu. Ještě se jim to nestalo, je to druhá reklamace za tři roky. Na centrále vymění gumovou objímku, která se rozpadla a vrátí coby v pořádku. Dobře, stane se, je to výjimka, skoro tak pravděpodobná jako výhra ve sportce, nikdo jiný potíže nemá a já už teď taky budu jen sekat a sekat. Ano, budu, dalších 10 minut. Vibrace jako prase, hm, asi sem si ještě nezvyk. Když tu pro změnu odpadne celý spodek - hnací hlavice s úhlovým převodem a žacím nožem. Nosná trubka vejpůl. Technici, to se fakt nepozná, že má stroj před sebou 10 minut života?

Takže zítra to tam nesu znovu, půjde to na reklamaci a o víkendu - správně, opět neposekám, protože jsem si koupil nejdražší bezproblémový stroj. Co mi radíte dál, mám si vzít nový kus (možná že v servisu tu trubku i slepí)? Vždyť mi to ještě neuseklo ani jednu nohu, tak co.
Omluva všem, kteří to přečetli, ale fakt sem z toho nepříčetnej.

M.Š.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika