Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevim, jak u ostatnich, ale v mem pripade tam vule neni - ne, ze by to bylo absolulutne bez, ale tim stahovacim koleckem to na mem kusu lze bez nejakeho rvani a pretahovani utahnout tak, ze je to bez vule (tak mala, ze neni meritelna). Mate dobre spojene obe casti - zapadla aretacni packa do te dirky v hornim dilu?

Ale zrovna tohle bych pricital levne produkci, kde bude vule hodne odlisna napric produkci tehoz. To se stava i drazsim znackam, byt ne v takovem %, jako to bude v teto levne produkcni tride.

Za stezejni otazku u tohoto stroje povazuju, zda a) se bude schopen materialove vyrovnat s vetsimi vibracemi, danymi rozpojovacim bowdenem a diky nimz budou vic trpet kloub riditek + rozpojovaci a b) s teplotami, ktere pomerne vykonny motor pri praci produkuje. Dnes jsem citil opet jiny zapach, jako kdyz se polozi pet lahev na sporak. Tak doufam, ze se tam neupece nejaky uchyt nadrze ci tak neco. Zkoumal jsem to po praci a nikde nic, ale ten smrad tam byl.

Bude dobre, kdyz sem budeme vsichni davat svoje zkusenosti a v pripade problemu i priblizny pocet mohohodin, kdy se to stalo. Ja mam zatim 10 mth a funguje dobre, az na ty obavy vyvolavajici provozni jevy a slabsi dojmy z pruzkumu po vybaleni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika