Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Někde v jiném vlákně jsem tu napsal, že noname Čína je jako loterie - když máte štěstí, tak vyhrajete. A toto je jeden takový případ. Samozřejmě je to trochu DoDo, ale jde to zvládnout a za ty peníze to je jakž takž použitelný.

Tento čínský motor je na Aukru už notoricky známý, rozdíly jsou jen v trochu jinak naohýbaných madlech, různém "skvělém" příslušenství a samozřejmě různé barvičky a nálepky.
Já kupoval už před několika lety starší model, ale je sotva zajetý, bohužel dvě sezóny stál, takže nemohu zhodnotit trvanlivost po dlouhodobějším používání, ale porodní problémy byly především gumový "silentblok" nebo "tlumič záběru" nebo jak to nazvat v místě spojení motoru s trubkou - úplně měkká guma se rozmačkala a motor začal na trubce vaklat a odstředivá spojka ztratila souosost (točila se i na volnoběh). Řešením bylo vyhodit gumu a napevno to vyplnit epoxidem.
Další problém je, že nádrž na benzín se musí dost málo plnit, jinak odvzdušňovacím uzávěrem stříká palivo. To budu muset ještě nějak zadělat.
Směs jsem míchal podle návodu 1:25, olej Castrol 2T červený a i s tímto kvalitním olejem to při tomhle poměru kouří a dělá se trochu karbon, ale alespoň na zajetí je nutné to dodržovat. Taky to na podzim tátovi nechtělo chytnout, takže se to asi uchlastalo. Uvidíme na jaře. Tuhle sezónu přeškolím křoviňák na 1:33, možná i 1:40.

Mimochodem, Číňani se snaží napasovat na tenhle motor (pravděpodobně vyráběný ve statisícových sériích) spoustu jiného nářadí, např. 4v1: kosa - křovinořez - strunová sekačka - pila. Nemáte někdo zprávy, jak je tahle skládačka použitelná? Osobně bych tomu moc nevěřil, ještě tak ten křoviňák, ale to ostatní imho asi moc k něčemu nebude.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika