Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Po deseti létech sekačky o Moutnfildu jsem zakoupil novou sekačku Husqarna typ Royal 49S. Za 4 roky provozu musím koupit další sekačku, slavná značka ale neskutečný zmetek. Červený šrot od Husqvarny téměř pokaždém sekání musím opravovat. Sekání pak dokončuji starým strojem bez značky, ale proti HUSQVARNĚ spolehlivým. Ihned po koupi byla sekačka vadná /nesřízené bowdwny/, následovala řada poruch, jejich výčet by bylo dlouhé čtení.Plast sekačky již začíná praskat, je neopravitelný. Pokud si myslíte, že slavná značka dbá o své zákazníky, jste na omylu. Zastoupení Husqvarny po stížnosti pouze konstatovalo, že sekačka byla u nich vyrobena a doporučili opravnu, značkovou a předraženou. /klín řemen za 520 Kč !!!!!!!!!!/

Od Husqvarny bych nyní nekoupil ani hřebíky (pokud je vyrábějí), jsem přesvědčen, že by nešly zatloukat nebo se ohýbaly. Být to v mé moci, nařídím ředitelům této firmy povinně sekat své zahrady vlastním výrobkem, nebylo ba již třeba dalších opatření. Možná u této firmy umějím  pily, ale před zahradní  technikou si dovolím varovat.

                                                                  Jan Šašinka

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika