Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím i já Vás, pane Kaněro.


Vaše zkomolené oslovení mě mrzí, pátý pád jsem sice použil, ale u slova "pane" se mi vloudil překlep a vypadlo písmenko "e". Je to proto, že píšu překotně a čtu rychle "přes řádek", takže nejsem schopen ve vlastním psaném textu odhalit chyby a překlepy. To malé okno, do kterého se vepisuje text příspěvků také přehlednosti psaného slova příliš neprospívá. Omlouvám se.


Jinak ve slově "globalizace" nemusíme spatřovat nějakého zlého démona, či módní výstřelek, který za pár roků odezní. Je to jen slovní označení pro vývojový trend lidské společnosti, který nabírá na stále intenzivnějším tempu, zesiluje a málokdo dnes dokáže odhadnout, do jaké hloubky až dostoupí. Je to prostě o tom, že lidstvo si účelově podmaňuje vlastní planetu a upravuje si ji podle vlastních potřeb. Globalizace je jedním z prostředků, které má člověk k dispozici a využívá jej k tomuto účelu. Vidíme to denně kdekoli kolem sebe, stačí otevřít oči. Nic více, či méně. Nazývat to můžeme libovolnými termíny a názor na to mít různý...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika