Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Velice děkuji za názory, které jste napsali.

Ano, původně jsem měl na mysli napasovat záhon malin až k plotu. Po zvážení díky Vašim názorům, nechám od plotu cca 0,5 metra na projetí sekačkou, abych mohl záhonek pěkně obsekat... Stále však uvažuji nad nějakým ohraničením těch malin... Do budoucna nebudu mít starosti se zarůstáním trávníku do malin a naopak rozlézání malin do trávníku...

Zabetonovávat chodníkové obrubníky se mi však nechce hned z několika důvodů... Na zahradě mám jahodovou pyramidu ze svahových tvárnic a po stavbě skleníka mi zbylo několik kusů ztraceného bednění. Co kdybych vykopal díru, do které bych posadil tvárnici ztraceného bednění a do té tvárnice zasázel sazenici malin? Stačil by pro maliny tento prostor? Tím pádem bych měl ohraničení vyřešené... a abych nemusel nad každou tvárnici vymýšlet pro maliny opěrnou konstrukci, mohl bych těchto malinových tvárnicových záhonů dát vedle sebe několik... Co vy říkáte na tento nápad? Bednění mi zbylo to, jak je široké 15 cm. Pokud toto není špatný nápad, ale bednění 15 cm široké je málo, koupím větší tvárnice... :)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika