Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, snad nevadí že se vetřu s dotazem taky na neprospívající plot ze sibiř. jilmu.. Rostliny mi nehynou jako paní zakladatelce, ale neprospívají, plot nedrží tvar a při větru se ohýbá v pase, sem tam se něco poláme, každá rostlina čouhá jiným směrem. Příčinu znám, zasadila jsem před lety metr a půl vysoké sazenice a neostříhala je k zemi (byl k tomu důvod), takže horní stříhaná půlka plotu je huňatá jak má být, ale dolní půlka jsou holé kmínky s pár výrůstky. Proto nedrží plot tvar. Po sem je mi to jasné. Otázka zní jestli by pomohlo na jaře celé rostliny nechat vysoké ale osříhat na krátko všechny větvičky, zda je šance že vybují obrost i dole, nebo je jediná možnost opravdu jen střih těsně nad zemí aby se dole vytvořilo bujné hnízdo a pak teprve nechat rostlinu růst do výšky. 

Pokud by byla jen ta druhá možnost, pak mi nezbývá než rostliny vykopat a místo nich postavit zeď z vlnitého plechu asi.. :-(

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika