Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

hmm, ale pokud se deklarace týče jsou "chytré houby" v obou substrátech. Jedn píše že je tam přidává a vyjmenovává je jmény. Druhý píše, že do substrátu přidává složku, která ta chytré houby obsahuje a to široké speoktrum se neobtěžuje vyjmenovávat. Ani jeden z nich nemá deklarováno, kolik KTJ ná případná laboratoř ověřit v případě, že bude zkoumat substrát správně skladovaný a vzorek odebraný před datem expirace.

Já bych to tolik nehrotil. ono slovo supresívní se dá vykládat různě, od pozitivního (že potlačuje patogeny) až po neutrální (že rostlinky budou sice malé, ale zato kompaktní) až po negativní, že je to prostě předloňský prošlý substrát a ještě k tomu se zbytky reziduí herbicidů.

Vaše zklamání vychází spíše z toho, že se Vám doma rozleželo to, jak jste mohla ještě týden počkat a koupit konzervativně svou oblíbenou značku. Rozhodně jste za jedno odpoledne nemohla provést ani "řeřichový test", kterým by jste orientačně určila jestli se jedná o různé jakosti a která z nich je lepší. Oba výrobky jsou míchány v čechách (ten Mnichov není v německu ale u Strakonic) a převážně z Litevské rašeliny. a u obou se zřejmě k očkování používá "vermikompost".

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika