Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Mimmo, tento Váš postup anaeróbnej fermentácie na inaktiváciu burín som vyskúšal v uplynulej sezóne (bol Vami spomenutý aj v nejakej inej téme). Mal som založený 300 l sud s burinou zaliatou vodou, 3 týždne som to nechal kvasiť, smrad neskutočný... aj keď vo vzduchu sa to po pár metroch trochu rozriedi... Ale môžem tiež potvrdiť - nič už nevyklíčilo, burina definitívne kaput. Funguje to! Len sud treba umiestniť čo najďalej od susedov. Môžem sa opýtať v akom pomere riedite potom tu jichu na zálievku zeleniny? Igor
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika