Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zavařujeme téměř vše (mimo masa) na 90 st, od doby dosažení teploty kolem 20 minut a nic se nekazí. V obyčejném hrnci na plotnu. Doba by měla být snad dostatečná. Těžko soudit příčinu neúspěchu, chyba je vždy v technologii. Zkuste to předělat, vylít a znovu do sklenic s novými víčky, mohou být ze špatné série. Pokud jde o koření, ocet, zavařujeme přebytky rajčat půlených zcela bez koření octa a soli, jen s lístkem bazalky a proužkem cibule. Nijak to nevadí, konzervy drží.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika