Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ano, máte to přesně podle Balaštíka na straně 224 (kmín, anýz, fenykl a křen).

Takže nálev je z téhož zdroje 1 litr octa, 3 litry vody, 120 g soli, 150 g cukru.

Z poznámky na záložce : Červená řepa na indický způsob. Lák - 1 litr vody, 0,3 litru 8% bílého octa, 60 g cukru, 40 g soli, 10 kuliček černého pepře, koriandr, drcený kmín, skořice mletá (chilli, kurkuma a lžička medu jsou škrtnuté). Uvařenou a nakrájenou č.řepu prokládáme ve sklenici plátky/nudličkami zázvoru a zalijeme zchladlým scezeným nálevem. Strilijeme na 90°C po dobu dle velikosti sklenic - viz okurky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika