Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zkuste projít antikvariáty a hledejte jakoukoliv knížku o konzervování od pana Balaštíka. Ta klasická nejčastější je taková modrá s motivy ovoce a zavařenin. Plno novějších je jen často nepovedenou citací této klasické knihy, kde jsou podrobně popsány i mechanismy jak a proč ty konzervační postupy fungují.

Ono není tak důležité, aby to ztuhlo, jako to, že v tuhém substrátu se případné toxiny z bodové plísně šíří pomaleji a jsou lokálně omezeny, zatímco u tekutého obsahu může dojít k promísení do celého obsahu. Na další diskuzi by bylo, jestli marmeládu s objevenou "závadou" velikosti špendlíkové hlavičky vyhodit nebo po odstranění dostatečně-velkého okolí "závady" urychleně spotřebovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika