Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Souhlas, dodávka od Starkla může hodně zkazit náladu. Takové mrzáčky jsem už dlouho neviděla. Katalogy ale hoooodně přikrášlují a přehání, to už je stejný vývěr v hobymarketech typu Obi, Unihoby, tam mají ty samé kytky a stromky typu Duo za stejné peníze, alespoň si vyberete nechcíplou kytku či blbě rostlý stromek co se dá řezem ještě zachránit, než ta loterie co za hrůzu přijde ze Starkla. Mimo to že ani balit neumí.. 

Plamínky jedině od pana Dufka z clematis dufek, má větší výběr než Starkl a hobymarkety dohromady, a za třetinovou cenu za zdravé rostliny a né ty hnojivy vyhoněné jedince z katalogů. 

Zkušenost se zahradnictvím Flos taková nijaká, tak třetina mrzáčci co nepřežili, daň za nízkou cenu. 

Zkušenost s Prodejstromku. cz a Zahradnictvím Spomyšl celkem dobrá, přežilo 9 z 10 stromků, mají slušné informace včetně podnoží a odolností. Ti druzí jsou tuším jen přeprodejci z polska, cena za dobrou cenu a výběr. 

Výborná zkušenost s zahradnictvím Sekvoj (jen živé ploty a podobné zelenisko).

Skrz Fytos, doporučuji hodit do vyhledavače, náhodou zjištěno že např. zahradnictví v Kuřimi dováží a objednává stromky z Fytosu, takže ideální pro moraváky co chtějí specialitu z Fytosu ale nepojedou pro to do Plzně, určitě to tak má vícero kamenných zahradnictví.

PS. ještě ke Starklovi, viděli jste někde jinde u někoho jiného někdy prodej "v kořenech"? takový úlet mě opravdu dorazil..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika