Ono vysoke teploty tiez nie su idealne pre klicenie, podobne ako nizke. Ale da sa to. Pred cca dvoma tyzdnami vysiaty Batrenbrug rapid, momentalne min. 2cm, niektore casti aj viac. Pre istotu som zavlazoval po malych davkach ale casto. Cez obed kazdu hodku na par minut (MP rotator). Kde boly hole flaky a ostal na povrchu piesok po pieskovani je to redsie samozrejme ale inak vzisiel super. na travnik pecie furt a vkuse od rana do vecera. za posledne 2 tyzdne neviem ci bolo chladnejsie ako 35 v tieni. Ked som to priebezne kontroloval tak povrch bol stale vlhky, iba lysiny so zbytkom piesku schli rychlejsie. pochopitelne. Ked mam byt konkretny tak som to zalieval 7,9,11,12,13,14,15,17,19 a este som mu cvrkol v noci :) o 23 a 4. Dlzka zavlahy tusim cca 6-8 min. Teoraticky to mohlo dat cca 1,5-2 mm pri trojuholnikovom spone, +, -. Zo zaciatku som dal viecej ale robili sa mlaky, tazsia zem, este tomu pridal aj senzor a bola potopa. tak som ho odstavil a nechal to zalievat takto a pekne sa zazelenalo aj v horucavach. ten piesok ked preschol, tak palil ked som siel bosy. kruty vypek. cez vikend sa pohrajte s nastavenim zavlahy, odsledujte ako rychlo vysycha povrch a interval a dlzku zavlahy upravte tak aby bol povrch stale vlhky. odsledujte si to. najlepsie cez obed, ked je najvacsi vypek a podla toho si doupravite rano a podvecer ked uz nie je tak teplo. pokial tam mate vacsie hole plochy, tie preschnu vcelku rychle na poludnie. asi sa budete musiet riadit podla nich. tam kde je uz aka taka trava to nebude schnut tak rychle. vela stastia