Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ivane, plýtvat si může každý za své jak chce. To, že nitrátový dusík uteče do podzemních vod určitě trávníku neuškodí. Moje písmenka směřovala k tomu, jak za co nejmíň peněz a práce dostat co nejvíc užitku.

Když neprovedete vertikutaci a hnojivo rozhodíte i takto pozdě, část nitrátového dusíku se akumuluje na odumřelých stéblech trávy a stoncích mechu při jejich rozkladu na primární živiny. Po vertikutaci ale tento efekt vymizel a tak hnojení nemusí dát účinek úměrný investici do nákupu hnojiva.

A zvrhnutí fosforu? pokud nechcete diskutovat se strýčkem Google, tak jednoduše je to vysrážení vodorozpustných forem fosforu do nerozpustné formy, kterou většina rostlin neumí přijmout (vyjímkou je třeba réva, která dokáže využít i živiny "zamknuté" do podloží tak, že při rigolování zarýváte hnůj a zároveň vápníte dolomitem, nebo zarýváte hnůj do krasového vápence na Pálavě).

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika