Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Buďte v klidu s paní komuniku vemli sporadicky druhý týden v snaze zjistit výrobce, po zaslání poptávky a informací které jsem chtěl jako cena na velké množství a max. šířka folie mi bylo sděleno že folie by vážila 9t, když jsem odpověděl že jsem se naptal na váhu ale cenu a rozměry bylo mi napsáno 62kč/m2 podotýkám že jsem poptával 6500m2 a max šíře role 1m.

Poté jsem se zeptal jstli by bylo možné ke kolaudaci dostat techické listy, bylo mo odpvězeno že samozřejmě ano.

Tak jsem odpvěděl jestli je mohu dostat emailem a kdo je výrobce, odpověď už nepřišla a nemyslím že přijde. Každý dotaz na výrobce skončil mlčením.

Možná se pletu ale v polsku jsem nalezl firmu jmenující se ekofoil třeba je to jen náhoda, ale je divné když někdo prodává foili a nechce uvést výrobce ani technické listy. Prodávám epdm folii o síle 0,7mm a nemám problém uvést na dotaz výrobce a zaslat technické listy, nemám se za co stydět když je folie kvalitní a má všechny parametry co má mít.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika